Kruisbergseweg 40 | 6601 DC Wijchen

Missie van Wil Franken wordt voort gezet

Missie van Wil Franken wordt voort gezet

Beste patiënten en belangstellenden,

Met heel veel verdriet en pijn delen wij u mee dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze directeur en tandarts-implantoloog, Wil Franken. Wil is helaas volkomen onverwacht overleden in de vroege ochtend van zondag 24 januari jl.
Wil had niet alleen zijn naam aan de praktijk gekoppeld, maar was ook als persoon verbonden aan de mondzorgcentra in Wijchen, Bergen, Cuijk en later ook Rheden.

Er is in de voorbije dagen al veel over Wil geschreven en gezegd. Wil was perfectionist en optimist, een groot verstaander en een voor iedereen klaarstaander en daarnaast een visionair met als kenmerk uiterst disciplinair.

Wij zijn op dit moment bezig alle lopende zaken zo goed mogelijk in kaart te brengen en vragen uw begrip als zaken langer zouden blijven liggen dan u van ons gewend bent.
Graag benadrukken wij dat de werkzaamheden in alle praktijken normaal voortgezet worden door het u bekende team.

De tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren tandarts die al eerder een jaar met Wil heeft samengewerkt en die nu ons team heeft versterkt.

Wil Franken

De implantologie behandelingen zullen worden uitgevoerd door ervaren tandarts-implantologen die Wil goed hebben gekend. Het volledige team kan daarom de kwaliteit waarborgen die u gewend bent. Afspraken worden dan ook conform planning uitgevoerd en nieuwe afspraken worden in overleg ingepland.
Medewerkers hebben veel aan Wil te danken zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Iedereen zal Wil verschrikkelijk missen, maar niemand zal Wil vergeten.

Wij hopen dat u bereid bent ons het vertrouwen te geven en als patiënt aan de praktijk verbonden te willen blijven.

Medewerkers

Mondzorg Centra Wijchen
Mondzorg Centrum Cuijk
Mondzorg Centrum Bergen
Praktijk voor Implantologie en Tandprothetiek Rheden

Posted by Mondzorg Centra Wil Franken / Posted on 23 feb
  • Post Comments 0

    Menu Title